Viskurs – sångtolkning och scenträning

Christina Kjellsson

Kurstid 19 — 23 juni 2016

Bli en bättre vissångare, berätta något med din sång och använd den som kommunikation.
Utveckla de inre och yttre verktygen för den sceniska sången. Stärk ditt unika sätt att sjunga och få publiken att bli berörd och tagen av din sång.

Kursen riktar sig till dig som vill arbeta med att framföra uttrycksfull text, med sångtolkning och med det sceniska uttrycket av sången.

Du måste ha en ambition att stå på scenen och sjunga inför publik. Om du inte kompar dig själv, kanske någon annan deltagare kan hjälpa till. Du kan också ha med en egen ackompanjatör eller sjunga utan komp.

Kursansvarig
Christina Kjellsson, artist och låtskrivare. Hon undervisar regelbundet som vislärare på Nordiska Folkhögskolan i Kungälv. Christina är en uppskattad liveartist med flera skivor i bagaget. Hon är dessutom utbildad musikterapeut och har också kurser i musik och kommunikation.

Kostnad
4400:-
Materialkostnad ingår i priset.
I priset ingår helpension söndag – torsdag.
Boende i enkelrum inkl sänglinne. Dusch och toalett i korridor.

Anmälan
Senast den 30/4 2016 vill vi ha din anmälan.

Till anmälningsblanketten kommer du i rutan nedan till höger.
Vi har löpande antagning på denna kurs vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

kjellsson-ch

Foto: Ola Kjelbye

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *