Scennärvaro och auditionträning för sångare

Audition_webb

[box type=”shadow”]

Kursen  2015

är tyvärr inställd[/box]

–        Når du fram till din publik?
–        Är du den du vill vara på scenen?
–        Har du verktygen för att komma vidare?

Kursen riktar sig till dig som söker förnyelse, förankring och fördjupad förståelse när du står på scen. Vi utforskar olika uttrycksmedel och gestaltningsmöjligheter. Experimentlusta är en förutsättning och målet glasklart: BERÖR DIN PUBLIK!!

Lär dig hur du kan ta med scennärvaron in i en auditionsituation. Omvandla din nervositet till positiv laddning och kommunicera maximalt när det “gäller”.

Varje kursdeltagare arbetar med egen repertoar – opera, musikal, sånger och visor – som väljs I samråd med kursledarna. Undervisningen sker i öppen masterclass-form med individuella lektionspass som utformas efter vars och ens behov.

Kursledare:
Elisabet Ljungar, regissör, arbetar inom en mängd genrer: opera, musikal, kabaré och talteater. Bland hennes uppdragsgivare kan nämnas Kungliga Operan, Göteborgsoperan, Norrlandsoperan, Värmlandsoperan, Malmö Opera samt stadsteatrarna i Stockholm och Borås. Hon är verksam som pedagog vid konstnärliga högskolor i Sverige och fr o m 2013  huvudlärare i musikdramatisk gestaltning vid Musikalakademien på Strömbäcks folkhögskola, Umeå.

Michael Engström, pianist, är utbildad vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. Michael har bred erfarenhet av såväl konsertverksamhet som inspelningar, både som pianist och producent. Han är verksam som repetitör och ackompanjatör, bl.a. vid provsjungningar och undervisar vid Operahögskolan i Stockholm.

Kostnad:
4200:-
Materialkostnad ingår i priset.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl sänglinne. Dusch och toalett i korridor.

Anmälan:
Skriv en kort motivering varför du vill gå denna kurs.
Anmälan görs genom att klicka på rutan nedan

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mail, alternativt ett brev om du inte har en mailadress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *