Måla i olja och akryl

målarkurs 1 (w)
Kurstid 27 – 31 juli 2020

Kurs för målare som har målat en del tidigare och med förkunskap i måleri. Kursen innehåller moment och övningar i porträtt- och modellmåleri. Gemensam och individuell undervisning.

Du tar med dig eget målarmaterial till kursen, dukar och de färger du tycker om att arbeta med.

Det finns enklare stafflier att låna på skolan. Behöver du större staffli för dina behov, tar du med dig det själv.

Det kommer att finnas visst konstnärsmaterial att köpa på skolan under veckan.

Kursansvarig
Björn Bergsten, utbildad på Litografiska Akademien i Tidaholm, Gerleborgsskolan i Stockholm  och 5 år på Kungliga konsthögskolan. Björn har en lång utställningskatalog och har flera offentliga utsmyckningar.

Kostnad
5 100:-
Visst material ingår i priset, såsom staffli, papper, pennor etc. Målarmaterial ingår inte.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat. Först till kvarn gäller. Pristillägg 500:-

Anmälan
Senast den 31 maj 2020 vill vi ha din anmälan.

[button link=”https://sms.schoolsoft.se/fhsk/jsp/LoginApplicant.jsp?application_education_id=7988″ type=”icon” icon=”paper” newwindow=”yes”] Anmälningsformulär / Måla i olja och akryl[/button]

Vi har löpande antagning på kursen, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum. Efter att ansökan kommit fram får du ett automatiskt besked att ansökan nått oss. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

målarkurs (w)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *