Biskops Arnö söker konferensansvarig

Slider-konferens


Lokal_detalj_vas_skira_blomsterVi söker konferensansvarig som kan ersätta Anita,
som efter många år på Biskops Arnö går i pension.

Biskops Arnö har en bred verksamhet, men med båda fötterna i folkbildningen. Vi bedriver folkhögskola, yrkeshögskola, seminarie- och konferensverksamhet och ett vandrarhem på sommaren. På sommaren har vi egen kortkurs- och seminarieverksamhet. Vi hyr också ut till fest och bröllop.

Vi satsar hårt på att marknadsföra vår konferensanläggning, som vi själva anser har något extra att erbjuda. Vi har en unik historia som omfattar både byggnader och miljö, och ett fantastiskt kök som är KRAV-märkt. Våra kunder uppskattar det Biskops Arnö erbjuder, och vi vill gärna att fler ska hitta hit.

6F5A8100Vi söker dig som vill vara med att ytterligare utveckla vår konferensverksamhet i första hand, men också vårt vandrarhem/B&B. Du ska ha erfarenhet från hotell/konferens och vi vill att du har kunskaper om marknadsföring och upphandling. Du ansvarar för kontakt med konferensgästen från bokning till fakturering. Du ska vara en praktiker som löser uppkomna situationer, ha ett öga för det estetiska och du ska vara den sammanhållande länken vad gäller logistik och planering.

Tjänsten är på 100%, tillsvidareanställning.  Vi tillämpar provanställning. Lön enligt överrenskommelse, ange löneanspråk i ansökan.

Tillträde 1 mars 2015. Du kommer att arbeta tillsammans med Anita under de två första månaderna, för att göra övergången så smidig som möjlig.

Har du frågor på tjänsten hör av dig till rektor Mats Lundborg, 0171-82671, eller till kontorschef Boel Åberg, 0171-82674.

Ansökan senast 15 oktober till

Stiftelsen Nordens Biskops Arnö
Biskopsarnövägen 30
746 93 Bålsta

Eller till info@old.biskopsarno.se

Märk ansökan med ”konferensansvarig”

4xinterior

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *