Målarkurs – Vedic Art

Sommarkurs Vecic art 2w

Kurstid 3 – 7 augusti 2020

Måla från hjärtat – workshop i Vedic Art, nybörjar- och fortsättningskurs.

Kom i kontakt med din inre skaparkraft, måla fritt och lekfullt utan krav på prestation. Upptäck ditt eget sätt att måla och utveckla ditt uttryck.
Som metod och redskap utgår vi från Vedic Arts 17 principer för skapande. Principerna bygger på de lagar och naturliga processer som utgör skapande av allt liv och leder oss inåt mot vårt eget centrum.
Medtag eget målarmaterial, t.ex. blyertspenna, kritor, akrylfärg, penslar och kraftigt papper eller duk att måla på.

Kursledare
Agneta Pettersson – lärare i Vedic Art och utbildad på Huma Nova.

Kostnad:
5 100:-
Visst grundmaterial ingår.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat. Först till kvarn gäller. Pristillägg 500:-.

Anmälan
Senast den 31 maj 2020 vill vi ha din anmälan. Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

[button link=”https://sms.schoolsoft.se/fhsk/jsp/LoginApplicant.jsp?application_education_id=7998″ type=”icon” icon=”paper” newwindow=”yes”] Anmälningsformulär / Målarkurs – Vedic Art[/button]

Efter att ansökan kommit till oss får du ett automatiskt besked att ansökan nått oss. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Sommarkurs Vecic art w

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *