Skrivarkurs – att hitta din berättelse

Kurstid 15 – 18 juni 2020

*Kursen är fulltecknad med stort antal reserver*
Hitta din berättelse – är en skrivarkurs för dig som vill söka i din egen historia bland dina minnen och erfarenheter för att skriva skönlitterär text. 

Under fyra intensiva sommardagar  läser, skriver och samtalar vi om egna och andras texter och utforskar tillsammans  språk, bilder och tilltal. Välkommen!

Kursansvarig
Anne Sörman är författare och präst. Hon har bland annat skrivit Lega och Until the Rain – Conversation With Christian Palestinian Women.

Kostnad
4 100:-
Materialkostnad ingår i priset.
I priset ingår helpension måndag – torsdag.
Boende i enkelrum inkl. lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat. Först till kvarn gäller. Pristillägget är 500 kr.

Anmälan:
Senast den 30/4 2020 vill vi ha din anmälan.

[button link=”https://sms.schoolsoft.se/fhsk/jsp/LoginApplicant.jsp?application_education_id=7979″ type=”icon” icon=”paper” newwindow=”yes”] Anmälningsformulär / Hitta din berättelse[/button]

Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Strandaeng3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *