Intryck – Uttryck – Avtryck

Slider-sommarkurs2

Denna kurs är tyvärr inställd.
Kurstid 27 juni – 1 juli 2016

Ibland kan rädsla, skam och osäkerhet stå i vägen för kreativiteten. Det här är en kurs för dig som är nyfiken på att utmana dina motstånd och undersöka din egen skapande förmåga i en accepterande och lekfull miljö.

Under fem sommardagar kommer du att få utforska flera konstnärliga uttryck och skapa ett dynamiskt självporträtt.

Genom övningar i rörelse, avslappning, röst, bild, text och gestaltning sätter vi igång de kreativa processerna. Kanske blir ditt porträtt en performance, en dans eller ett bildcollage.

På kursen ges många tillfällen att upptäcka nya sidor hos dig själv, bryta gamla mönster, se nya möjligheter och framförallt att hitta glädjen i att skapa tillsammans med andra.

Inga konstnärliga förkunskaper krävs.

 

Kursansvariga
[three_fourth]

Catrin Rodosi — utbildad skådespelare, skapande danspedagog och under utbildning till uttryckande konstterapeut vid Expressive Arts i Stockholm. Har arbetat som skådespelare, regiassistent, lett kurser och workshops i teater, uttryckande konst och skapande dans för vuxna. Kursansvarig lärare för Teaterverkstan på Bromma Folkhögskola.[/three_fourth]

[one_fourth_last]rr2[/one_fourth_last]

 

[three_fourth]

Kristina Jacobsson — utbildad dramalärare. Har arbetat som skådespelare, lett kurser i rörelse, medveten närvaro och fysisk teater. Mycket erfarenhet av dansimprovisation, yoga och meditation. Driver företaget LifeArtPlay som erbjuder kurser i kreativt skapande.[/three_fourth]

[one_fourth_last]Kristina Jacobsson2[/one_fourth_last]

Kostnad
4 400:-
I priset ingår helpension måndag – fredag
Materialkostnad ingår i priset.
Boende i enkelrum inkl. sänglinne. Dusch och toalett i korridor.

Anmälan 
Vi vil ha din ansökan senast 30/4 2016.
Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Strandaeng3

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *