Fortsättningskurs i fotografi med inriktning på porträtt

Kurstid 8 – 12 juni 2020

Kursen vänder sig till dig som har grundkunskaper i fotografering och vill lära dig mer.

Här får du utökade kunskaper om fotografering och hur du själv kan påverka bildresultatet. Vi går igenom utsnitt, ljus och komposition samt användning av upplättningsblixt. Kursen innehåller teori och dagliga praktiska övningar med handledning, samt fotouppgifter på egen hand. Förkunskaper som krävs är att du vet hur man ställer in bländare, slutartid och ISO, samt att du kan lägga in bilder i datorn. Detta är inte en kurs i studiofotografering. Observera att kursen är en intensivkurs.

Att ta med till kursen
Digitalkamera, batteriladdare, minneskort, kortläsare eller sladd för överföring av bilder till datorn. Bärbar dator med nätsladd. Om du har en extern blixt, ta med den också.

Kursansvarig
Bosse Kinnås arbetar som lärare på Nordens Fotoskola. Han har jobbat som frilansfotograf i egen firma i många år och även undervisat i foto/bildbehandling på frilansbasis de senaste 20 åren.
http://nordensfotoskola.se
http://kinnas.se

Kostnad
5 100:-
I priset ingår materialavgift.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

Det finns möjlighet att önska rum med egen dusch och toalett. Pristillägg 500 kr. Först till kvarn gäller.

Anmälan
Senast den 30/ 2020 vill vi ha din anmälan.

[button link=”https://sms.schoolsoft.se/fhsk/jsp/LoginApplicant.jsp?application_education_id=7970″ type=”icon” icon=”paper” newwindow=”yes”] Anmälningsformulär Fotografi – fortsättningskurs[/button]

Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops-Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *