Skrivarvecka – för dig som skrivit en del tidigare

Kurstid 1 – 5 juni 2020

*Kursen är fulltecknad inkl reservplatser*

Vi arbetar både med prosa och dikt under denna intensiva skrivarvecka. Vi läser och samtalar om texter som deltagarna skriver på plats, och tar även exempel ur skönlitteraturen. Kursen vänder sig till dig som skrivit en del men ännu inte blivit publicerad.

Lärare:

Cecilia Davidsson är skönlitterär författare och sedan 2013 lärare i kreativt skrivande vid Linnéuniversitetet i Växjö. Hon debuterade 1994 med novellsamlingen En av dessa nätter, som belönades med Katapultpriset för årets bästa debut. Hon har skrivit ytterligare fyra novellsamlingar samt tre romaner, senast Detta ska passera, som kom ut våren 2018. Cecilia  skriver även barnböcker och lättlästa böcker. Hon har bland annat gjort lättlästa versioner av Utvandrarna av Vilhelm Moberg och Norrtullsligan av Elin Wägner.

Sara Gordan är skönlitterär författare och översättare från franskan. Hon är kursansvarig för projektkursen på Biskops-Arnös författarskola och har tidigare även arbetat som skrivarkurslärare på Skrivarakademin i Stockholm.

Kostnad:
5 100:-
Materialkostnad ingår i priset.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl. lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

Det finns möjlighet att önska rum med egen dusch och toalett. Pristillägg 500 kr. Först till kvarn gäller.

Anmälan
Senast den 30/4 2020 vill vi ha din anmälan.

[button link=”https://sms.schoolsoft.se/fhsk/jsp/LoginApplicant.jsp?application_education_id=7968″ type=”icon” icon=”paper” newwindow=”yes”] Anmälningsformulär / Skrivarvecka [/button]

Vi har löpande antagning på denna kurs vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Efter att ansökan inkommit får du ett automatiskt besked att ansökan inkommit till Biskops Arnö. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *