Romanens frågor

Kurstid 3 – 7 augusti 2020

Romanens frågor är en sommarkurs för dig som är i färd med att skriva en roman. Det är en kurs utifrån romanens frågor om tid, narrativ och perspektiv.

Hur ska en berättelse berättas? Vem är det som ska tala i texten?

Kursdagarna är fördelade mellan tematiska seminarier, skrivuppgifter och textsamtal och tar avstamp i den samtida svenska litteraturen.

Lärare

Kajsa Sundin – 2018 kom Kajsas roman För att de ville det, en bok om sorg och begär. Förutom att undervisa på Biskops Arnö ansvarar Kajsa, tillsammans med Ida Linde, för det nordiska debutantseminariet på Biskops Arnö.


Ida Linde
– 2018 kom hennes sjunde bok, Mördarens mamma. Hon är även verksam som essäist, översättare och poet.
Ida är huvudlärare på författarskolan på Biskops Arnö.

Kostnad
5 100:-
Materialkostnad ingår i priset.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat. Först till kvarn gäller. Pristillägg 500:-.

Anmälan
Senast den 31 maj 2020 vill vi ha din anmälan.

[button link=”https://sms.schoolsoft.se/fhsk/jsp/LoginApplicant.jsp?application_education_id=8012″ type=”icon” icon=”paper” newwindow=”yes”] Anmälningsformulär / Romanens frågor[/button]

Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Vi har löpande antagning på kursen, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum. Efter att ansökan kommit fram får du ett automatiskt besked att ansökan nått oss. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.