Biskops Arnö söker vikarie i svenska/engelska – Allmän kurs

Slider-1

Vi söker vikarierande lärare i svenska/engelska till vår Allmänna kurs
under perioden 2020 03 01 – 2020 12 18.

Arbetsuppgifterna består både av klass- och gruppundervisning på vår stationära allmänna kurs, och undervisning på vår allmänna kurs på distans.

bildjournalist-3Undervisningen på den stationära kursen på Biskops Arnö är förlagd till 3 dagar per vecka, och undervisningen på distanskursen till 2 dagar per vecka. Undervisningen sker årskullsintegrerat, dvs deltagarna läser på olika nivåer, svenska 1, 2 och 3 och engelska 5, 6 och 7.

Allmän kurs på folkhögskola ger deltagarna möjlighet att läsa in gymnasiebehörighet för att antingen gå vidare till arbete, yrkeshögskola eller högskola/universitet. Pedagogiken på folkhögskolan utgår från ett holistiskt perspektiv där både individens utveckling på det personliga och sociala planet, och kunskapsutveckling, sätts i fokus.

Tjänsten är på 100%, vikariat.  Lön enligt överenskommelse, ange löneanspråk i ansökan.

6F5A8311Har du frågor om tjänsten och vad det innebär att undervisa på en folkhögskola är du välkommen att höra av dig till rektor Mats Lundborg, 076–2130 550 eller lärare Sanna Lindström, 073–7775323. Då når båda kontakterna via mejl, förnamn.efternamn@old.biskopsarno.se.

Ansökan senast 15 januari.

Stiftelsen Nordens Biskops Arnö
Biskopsarnövägen 30
746 93 Bålsta

Eller till:
info@old.biskopsarno.se

Om Biskops Arnö
©Per Lindh-1540218Biskops Arnö har en bred verksamhet, men med båda fötterna i folkbildningen. Vi bedriver folkhögskola, yrkeshögskola, seminarie- och konferensverksamhet, Bed & Breakfast och ett vandrarhem på sommaren. På sommaren har vi egen kortkurs- och seminarieverksamhet, och vi hyr också ut till fest och bröllop.

Biskops Arnö har en unik historia som omfattar både byggnader och miljö, de äldsta delarna är från 1300-talet och den senaste tillbyggnaden är från mitten av 00-talet. Delar av byggnaderna tillhör Statens Fastighetsverk, och resten ägs av Stiftelsen Nordens Biskops Arnö. Stora delar av ön är ett Natura 2000-område och de historiska byggnaderna och parkområdet är skyddat enligt förordningen om statliga byggnadsminnen.

Vi har ett KRAV-märkt kök och är Svanen-märkta vilket innebär att vi arbetar aktivt med vårt miljöansvar.

Dis-storre-2