Arbetets villkor – en skrivarkurs

Kurstid 29 juni – 3 juli 2020

Arbetets villkor är en skrivarkurs som vänder sig till dig som är intresserad av att läsa och skriva skönlitteratur som kretsar kring frågor om arbete och klass. Med utgångspunkt i arbetarrörelsens historia försöker vi tillsammans skapa en överblick av de teman, frågor och traditioner som finns i litteraturen.

Under veckan kommer vi att göra skrivuppgifter, samtala om egna och andras texter och diskutera hur arbete och klass skildras i samtidslitteraturen.

Lärare
Burcu Sahin  – är poet och skribent. 2018 debuterade hon med diktsamlingen Broderier och är sedan 2013 en del av litteraturkollektivet Ce( )sur. Hon undervisar även på Författarskolan på Biskops-Arnö.

Kostnad
5 100:-
Materialkostnad ingår i priset.
I priset ingår helpension måndag – fredag.
Boende i enkelrum inkl lakan och handduk. Dusch och toalett i korridor.

Det finns möjlighet att önska rum med egen toalett och dusch. Antalet är dock begränsat. Först till kvarn gäller. Pristillägget är 500 kr.

Anmälan
Senast den 30 april 2020 vill vi ha din anmälan.

[button link=”https://sms.schoolsoft.se/fhsk/jsp/LoginApplicant.jsp?application_education_id=7984″ type=”icon” icon=”paper” newwindow=”yes”] Anmälningsformulär / Arbetets villkor [/button]

Vi har löpande antagning på denna kurs, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum.

Vi har löpande antagning på kursen, vilket innebär att den kan fulltecknas innan sista anmälningsdatum. Efter att ansökan kommit fram får du ett automatiskt besked att ansökan nått oss. När vi registrerat ansökan kommer vi att skicka ett mejl, alternativt ett brev om du inte har en mejladress, med besked om antagning. När avgiften är betald är du garanterad en plats på kursen. Observera att 500:- är en bekräftelseavgift som inte återbetalas vid ett eventuellt återbud.