Eftertankens följetong på Bokmässan i Göteborg

Ingmar och Kajsa 2 B (1 av 1)

Titeln Eftertankens Följetong är hämtad från en beskrivning i ett brev från den norske författaren Stig Sæterbakken. Ingmar Lemhagen berättar hur Sæterbakken, som under en tid gästade Biskops Arnö ganska ofta, skrev att arbetet där hade blivit något av en ”eftertankens följetong”, ett tillfälle att gång på gång återvända till de grundläggande frågorna.

Boken Eftertankens Följetong är författad och sammanställd av Ingmar Lemhagen och utgiven av Biskops Arnö. Boken släpptes på bokmässan i Göteborg den 25 september. I samband med boksläppet samtalade Ingemar Lemhagen och Kajsa Sundin, om boken och författarseminarierna på Biskops Arnö, en verksamhet som som pågått årligen sedan 1960 och som samlat omkring 4000 nordiska författare till ön.

De nordiska författarna har träffats, pratat text och författarskap, skapat nätverk på en plats där samtalet har fått stå i centrum, mellan professionella och bortom läsare och bransch.

Här kan du lyssna på samtalet om författarseminarierna på Biskops Arnö
Ingmar och Kajsa 1 (1 av 1) Ingmar och Kajsa (1 av 1) Ingmar och Kajsa och Kalle (1 av 1)

 

 

 

 

 

Boken finns till försäljning på bl a Adlibris, eller genom att beställa den direkt från Biskops Arnö.

Vill du beställa den från Biskops Arnö gör du det genom att sätta in 200:- på Bg 980-0145.
Märk inbetalningen med Eftertankens Följetong. I samband med din beställning skickar du ett mejl till info@old.biskopsarno.se med information om vart vi ska skicka boken.

Eftertankens-Foeljetong